Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

Spar 48%
6 fl. Blaufränkish Barrique "Franka" 48 md fad

6 fl. Blaufränkish Barrique "Franka" 48 md fad

Vær den første til at bedømme dette produkt

Information

  • Tyskland
  • 2015
  • Spätburgunder
  • Fjerkræ, Grill, Gryderetter/steg, Kalv, Krydret/spicy, Lam, Oksekød
  • 13 %
  • 48 MD Barrique

Beskrivelse

 

"Franka" fra Adriane Moll, er en ret utraditionel Blaufränkish. Druen Blaufränkish er en gammel europæisk drue, som har været brugt meget i de gamle vinlande Tjekkiet, Slovenien og Østrig typisk.

 

Weingut Moll ligger i Phalz i det sydlige Tyskland på grænsen til franske Alsace. Adriane og hendes bror har er 4. generation på vingården. Broren laver de flotte labels, og Adriane laver det lækre vin. Hun arbejder på en meget utraditionel måde med vinene som man ser hos flere og flere af de nye vinmagere i Phalz.

 

Hun bruger fade i stort set alle hendes vine, laaang tid på fad, den her er f.eks. 48 måneder, det ser man nærmest aldrig. Adriane mener, at en god vin tager tid at få i balance og blive rolig. Denne Blaufrankish er noget at det bedste tyske fad vin vi nogensinde har smagt, det er verdensklasse!

 

Denne vin har meget struktur og et velbalanceret tanin niveau. Smagen går i retning af ribe og solbær, med afsluttende krydderurter i eftersmagen. Vinen er lidt tungere i dybden af frugt end en pinot noir, men det er ikke en tung vin, den hører stadigvæk til i den lette ende.

Pris: 1.494,00 kr

Special Price 774,00 kr

Fragtfrit ved køb af 12 flasker og derover.

Leveringstid 1-3 dage

Gavekort

Køb et gavekort

Nett

Familien Nett har sin daglige gang i Duttweiller som er en mindre by kun 15 min kørsel fra Neustadt an der Weinstrasse ...

Læs mere