Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

Send en vingave som tak

Alle vores vingaver består af specielt udvalgte vine. De stammer fra små vingårde, så det er ikke vine du nogensinde vil finde i et supermarked, og ej heller ved andre vinimportører i Danmark. Vi importerer vine fra det meste af verden og har nu gjort det i 11 år.

Det er en nem og god måde, at sende vingaver til hele landet, f.eks. til Mors Dag, Fars Dag, Jul, Nytår eller bare til én der har brug for en varm tanke og en fantastisk flaske vin. Det er samtidig en super måde, at sige tak for hjælpen til en kollega, en ven eller til familien.


Firmagaver

Vi kan også stå for dine gaver i firmaet. Hvis du skal sende f.eks. 100 gaver ud til forskellige kunder i landet, så kan vi godt klarer det, skriv til martin@vindanmark.com for yderlig information. Alt kan stort set lade sig gøre, hvis du har et specielt ønske, så skriv til mig, så skal jeg se om vi ikke kan løse det i fællesskab.


Levering

Leveringen er 1-2 dage, vi leverer med PostDanmark, så hvis modtager ikke er hjemme, så står pakken klar på nærmeste posthus.