Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

Li Veli

Li Veli

Li Veli er en af vores mest populære vingårde, de producerer en lang række forskellige produkter på forskellige druer. Alle vine er af  særdeles høj kvalitet. For at forstå hvorfor denne relativt nye vingård kan producerer vin på så højt et niveau, skal man kende vingårdens historie.

Familien Falvo har igennem 3 generationer produceret vin i særdeles høj kvalitet. Det hele startede i Toscana hvor familien i 2 generationer ejede den verdenskendte vingård Aviognesi, som producerede vine, som Robert Parker i nogle årgang, belønnede med 100 point.

I 2003 solgte familien Falvo vin slottet Aviognesi, og valgte at  starte på en frisk nede i Puglia (hælen af Italien) De opstartede vingården Li Veli i 2004, og med alt den ekspertise som de havde med fra 2 generationers vinfremstilling på vingården i Toscana, havde de et solidt fundament til at opstarte vingården Li Veli i Salento.

Li Veli er lynhurtigt kommet med op i ligaen af vingårde i Italien der har et kæmpe potentiale, og allerede nu, 6 år efter deres første vin, ligger de allerede nu oppe i 90 point hos mange af de internationale anmeldere. En af grundene til at anmelderne samt publikum syntes så godt om deres vine, er blandt andet, at de har prøvet at oplive nogle af de druer som i mange år har været betragtet som uddøde. Disse druer, Susumaniello og Verdeco, har de fået nogle formidable vine ud af, dette viser at Li Veli, på trods af traditioner der går flere generationer tilbage, stadig er visionære og fremsynede, og det giver os vinelskere nogle rigtigt fine oplevelser.

Dette er en vingård vi helt bestemt vil holde godt fast i, da vi føler at diversiteten og kvaliteten i deres produkter, er noget vi som vinimportør gerne vil give videre til vores kunder.

 Læs mere >

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.