Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

Dal Cero

Dal Cero

Dal Cero er en vingård ejet af Dal Cero familien som I 3 generationer har produceret vin i både Toscana og Veneto. I Veneto regionen, som er kendt for friske og liflige hvidvine produceret på druen Garganega, det er en drue hvor det kræver et vist know-how, at dyrke til perfektion.
Det er flere gange lykkes for Dal Cero familien, der har opnået virkeligt flotte point fra de internationale anmeldere.

Vingården i Veneto ligger meget tæt på byen Soave. Tit når man før i tiden har mødt navnet Soave på en italiensk hvidvin, har det været ensbetydende med at kvaliteten var knap så god, og tit noget billigt vin fra et supermarked. Hele Veneto regionen har brugt det sidste årti på at komme væk fra disse fordomme om vin fra regionen. Og har arbejdet viljefast og besluttet på at få mere kvalitet ind i regionen, og det vidner Dal Ceros produkter om.

Deres vingård i Toscana ligger i det sydlige Toscanas bølgede landskab. Selve vingården ligger omgivet at vinmarker til alle sider, et fantastisk sted. Denne vingård producerer Dal Ceros rødvine, som for langt de fleste af dem er fremstillet på Syrah druen. Vinene fra Syrah, bliver på den stenede toscanske jordbund friske og liflige, men stadig med en god fylde og dejlig balance.
Læs mere >

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.