Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

Weekend Sax 12/7 - Århus Jazz Festival 2024

Weekend Sax 12/7 - Århus Jazz Festival 2024

Vær den første til at bedømme dette produkt

Information

  • 12/07/2024
  • 16:00
  • 12/07/2024
  • 17:15
  • 02/05/2024
  • Kystpromenaden 2, Aarhus

Beskrivelse

Weekend sax

Bjarne Slipsager (sax) Peter Friis (b) Kristoffer Lysgaard (drm)

Et lækkert, groovy og intenst lydspor til weekendens magiske oplevelser 

Weekend Sax byder på frække fortolkninger af fredagens forventninger, lørdagens forunderlige natteliv, det romantiske møde, den hede dans, og søndagens ro og længselsfulde dagdrømme.

Med humor, nærvær og et sejt groove fremføres kendte melodier fra en musikalsk skattekiste inspireret af blandt andre Dexter Gordon, Sonny Rollins, Branford Marsalis, Robert Glasper og Christian Scott.

Bjarne Slipsager er en groovy og ekspressiv saxofonist, som blandt andet kendes fra Sam & The Soulmates og The Tarantino Twist Show.

Peter Friis er kendt af mange for sit velswingende, musikalske og groovy basspil, som bl.a. har kunnet høres med Jesper Thilo, Finn Odderskov og Karmen Rõivassepp.

Kristoffer Lysgaard er en af de mest karismatiske trommeslagere på den danske jazzscene. Med inciterende, virtuost, legende og energisk spil får han altid musikken til at råswinge.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spisning inden showstart

Hvis du vil spise tapas i restauranten inden showstart, så skal du booke et bord her:

BOOK BORD PÅ VINDANMARK HER

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

150,00 kr

Fragtfrit ved køb af 12 flasker og derover.

Leveringstid 1-3 dage