Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

NIKOLAJ OG PILOTERNE D. 16/3 - 2023

NIKOLAJ OG PILOTERNE D. 16/3 - 2023

Vær den første til at bedømme dette produkt

Information

  • 16/03/2023
  • 20:30
  • 16/03/2023
  • 22.30
  • 08/09/2022
  • Kystpromenaden 2, Aarhus

Beskrivelse

STÅ-OP-KONCERT

NIKOLAJ OG PILOTERNE

Med den karakteristiske rå stemme som det absolutte midtpunkt, og en guitarkuffert fyldt med iørefaldende sange om kærligheden, glæderne og de udfordringer livet byder på, har Nikolaj og Piloterne igennem årene altid berørt mange hjerter.

Stemmen, sangene og et fantastisk energifyldt sceneshow, har lige fra begyndelsen været med til at skabe et ry, om et vitalt live band som sparker røv med poetisk råstyrke. Nikolaj og Piloterne kommer med en blanding af nye og gamle velkendte hits.

Om Nikolaj og Piloterne: 

Nikolaj og Piloterne har siden debutalbummet ”Piloter” fra 1989 - som høstede en Danish Music Award - forkælet nationen med iørefaldende og energiske pop/rock sange.

Store hits som ”Du er min”, ”Engel”, ”Ridder af kærligheden”, ”Kommer nok hjem” og ”Jeg har det fint”, "Du står stadig der" har fået masser af airplay og har dannet rammen om rigtig mange koncerter over en periode på mere end 30 år.

Nikolaj Christensen, som også har indspillet film med Oscarvindende Gabriel Axel fremstår nu modnet både som menneske og som en skabende kunstner. Og hvis man kradser en smule i overfladen, vil man blive rigt belønnet, da man vil opdage hvor hudløs ærlig, han er som sangskriver. Det kan man forvisse sig om, hvis man er så heldig, at have læst hans biografi

‘PILOT’, hvor han råt og usødet fortæller om sit liv og alt det, der ligger til grund for hans sange. 

STEMNINGS VIDEO KLIK HER

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spisning inden koncerten

Hvis du vil spise tapas i restauranten inden koncerten, så skal du booke et bord her:

Der kan bookes bord 3 mdr før koncerten afholdes ♥️ 

BOOK BORD PÅ VINDANMARK HER

Hvis der ikke er plads på VinDanmark, så kan du booke på vores søster restaurant LULA, book til kl 1730/1800 og oplys i bookningen at du skal være på VinDanmark kl 20 til koncert. LULA ligger kun 5 min gå gang fra VinDanmark.

BOOK BORD PÅ LULA HER

Hvis der ikke er plads på VinDanmark, så kan du booke på vores søster restaurant HANTWERK book til kl 1730/1800 og oplys i bookningen at du skal være på VinDanmark kl 20 til koncert. HANTWERK ligger kun 5 min gå gang fra VinDanmark.

BOOK BORD PÅ HANTWERK HER


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

250,00 kr

Fragtfrit ved køb af 12 flasker og derover.

Leveringstid 1-3 dage

Gavekort

Køb et gavekort