Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

EKSTRA KONCERT: LYDMOR NAKED 10/5 - 2023

EKSTRA KONCERT: LYDMOR NAKED 10/5 - 2023

Vær den første til at bedømme dette produkt

Information

  • 10/05/2023
  • 19:30
  • 10/05/2023
  • 21:30
  • 19/02/2023
  • Kystpromenaden 2, Aarhus

Beskrivelse

LYDMOR

:: Naked ::

LYDMOR har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop- show, og drager nu på tour i en anderledes og mere afdæmpet udgave.                          Den anmelderroste musiker skifter neon malingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang.

Med dette greb ønsker multikunstneren LYDMOR med det borgerlige navn Jenny Rossander, at vække et anderledes liv i sine maleriske sange. 

LYDMOR har altid flirtet med formatet, at optræde alene med sit klaver. I 2018 inviterede ROSA hende til at være en del af deres ”Naked Sessions” under SPOT FESTIVAL og hér viste Jenny Rossander at hendes sange, i dette simple format kunne noget helt unikt.

Kombineret med LYDMORS ligefremme historiefortællinger om sin karrieres, op- og nedture som artist, sit ophold i Shanghai, og det hektiske liv i kunst-orkanens øje, får publikum et indblik i en unik musiker og kunstners krøllede verden.  

“Hendes fortællinger fra scenekanten skaber en fortrolig intimitet med publikum og LYDMOR viser et ægte, uforceret nærvær”

INFORMATION, marts 2020 

“”Uanset om det stod på skarpskåren electro-pop eller stille sange på flygelet, brillerede LYDMOR i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende…”

Soundvenue, marts 2019 

Facebook: https://www.facebook.com/lydmor/

Instagram: @jennylydmor

Der kan bookes bord 3 mdr før koncerten afholdes ♥️ 

BOOK BORD PÅ VINDANMARK HER

 

Hvis der ikke er plads på VinDanmark, så kan du booke på vores søster restaurant HANTWERK book til kl 1730/1800 og oplys i bookningen at du skal være på VinDanmark kl 20 til koncert. HANTWERK ligger kun 5 min gå gang fra VinDanmark.

BOOK BORD PÅ HANTWERK HER

250,00 kr

Fragtfrit ved køb af 12 flasker og derover.

Leveringstid 1-3 dage

Gavekort

Køb et gavekort

Bedømmelser

  • Der er endnu ikke lavet en anmeldelse af denne vin. Du kan blive den første ved at udfylde formularen herunder.

Anmeld EKSTRA KONCERT: LYDMOR NAKED 10/5 - 2023

  • Bedømmelse

Giv produktet karakterer *

1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner