Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

Jessica Florence - Releasekoncert "  The Unknown" + support 20/10 - 2023

Jessica Florence - Releasekoncert " The Unknown" + support 20/10 - 2023

Vær den første til at bedømme dette produkt

Information

  • 20/10/2023
  • 19:00
  • 20/10/2023
  • 21:30
  • 27/09/2023
  • Kystpromenaden 2, Aarhus

Beskrivelse

D. 10. oktober udgiver jeg en debut-EP "The Unknown", som mine drenge og jeg har arbejdet på siden 2022!
Og derfor kommer der denne releasekoncert d. 20. Oktober, som jeg håber at mange af jer vil være med til at gøre aftenen mindeværdigt og fejre udgivelsen med mig og mit band! ☀️
Med hjælp fra venner, familie, underviser, mentor, guru, producer og lyd teknikker, kan jeg nu sige at The Unknown er på vej ud til denne verden! ✨
Du kan pre-save EP'en her, og den vil lande automatisk i din streamingstjeneste kl. 00:01 d. 10. Okt.! ????
https://orcd.co/theuknown
 
Bandet består af:
Sanger/guitarist: Jessica Florence
Guitarist: Simon Melin
Guitarist: Vitor Santos
Keys: Victor Johnsen
Bas: Albert Visti
Trommer: Sebastian Madsen
------------------------------------
Dørene åbner kl. 19:00
Support (TBA) kl. 19:30
Pause: kl. 20:00
Koncert kl. 20:15
------------------------------------
"The Unknown" kommer ud d. 10. Oktober på Sindets Dag (World Mental Health Day)! Kom og være med til at fejre udgivelsen sammen med Jessica Florence og hendes band!
"The Unknown", er Jessica Florence's to sproget debut-EP, som indeholder fem numre. Den omhandler de indre kampe, mange af os kæmper med.
"Vi frygter for det ukendte, fordi det er noget vi ikke kender til. Jeg tror på, at hver af os, har vores egen opfattelse og afspejling af, hvordan vi ser samt reagerer på verden omkring os. Ligesom, at citatet af Richard Kadrey, som siger: “when you are born in a burning house, you think the whole world is on fire, but it’s not”. Vi bliver påvirket af vores omgivelser og de mennesker vi omgås - alle de ting bliver en del af os, mens resten af verden forbliver ukendt. Men, tør man at tage springet? Tør man give slip på alt det vi kender, vores gode, dårlige og gamle vaner?” Dette er hvorfor Jessica har valgt at kalde EP’en hedder The Unknown.
Om Jessica: 
Jessica Florence er en sanger/sangskriver, som har musikalske rødder fra forskellige lande. Hun er født i Indonesien og har boet i Grønland i 12 år indtil hun flyttede til Danmark i 2017. Dette har en indflydelse på hendes musikalske stil, med sange der er skrevet på både engelsk, dansk samt grønlandsk.
Sammen med hendes band, har de formået at skabe en farverig collage af følelser i den to-sproget debut-EP, "The Unknown".
Foto: Therese Vadum

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spisning inden koncerten

Hvis du vil spise tapas i restauranten inden koncerten, så skal du booke et bord her:

Der kan bookes bord 3 mdr før koncerten afholdes ♥️ 

BOOK BORD PÅ VINDANMARK HER

 

Hvis der ikke er plads på VinDanmark, så kan du booke på vores søster restaurant HANTWERK book til kl 1730/1800 og oplys i bookningen at du skal være på VinDanmark kl 20 til koncert. HANTWERK ligger kun 5 min gå gang fra VinDanmark.

BOOK BORD PÅ HANTWERK HER

 

75,00 kr

Fragtfrit ved køb af 12 flasker og derover.

Leveringstid 1-3 dage

Gavekort

Køb et gavekort