Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

IDA NIELSEN & THE FUNKBOTS - You Can't Fake The Funk ! D. 5/10 - 2024

IDA NIELSEN & THE FUNKBOTS - You Can't Fake The Funk ! D. 5/10 - 2024

Vær den første til at bedømme dette produkt

Information

  • 05/10/2024
  • 20:00
  • 05/10/2024
  • 21:45
  • 13/03/2024
  • Kystpromenaden 2, Aarhus

Beskrivelse

Stående-koncert.

IDA NIELSEN & THE FUNKBOTS - You Can't Fake The Funk !

 

Funky. Mere funky. Ida Nielsen & The Funkbots! 

’You Can’t Fake The Funk’, og det er der absolut heller ingen grund til, når vi snakker Ida Nielsen & hendes vilde band – The Funkbots. Det bliver ikke strammere, stærkere eller mere funky, end når ’pigen, der spillede med Prince’ går på scenen.  

Funky Ida. Ida Funkhauser. Eller bare BassIda. 
Der er langt fra Danmarks scener til verdens største spillesteder. Men ikke når man hedder Ida Nielsen, spiller bas og er et spillevende bevis på, at selv de mest funky drømme kan gå i opfyldelse. Som den dag, helten over dem alle, den lilla prins, inviterede Ida til jam. Og resten er, som man siger, historie. Og en funky solid en af slagsen. 

For sådan gik det til, at Ida Nielsen, forlod andedammen, tog over Atlanten til selveste house of Prince, proppede kalenderen med ’P for Prince’ og blev fast inventar hos manden selv. 

Siden legendens død i 2016 har Ida Nielsen stået på egne ben, turneret det meste af verden rundt. Og altid med sine faste funky venner i The Funkbots – heriblandt rapperen Kuku Agami. Og med Ida og drengene er der dømt kant, klasse, coolness, attitude, vild energi, de svedigste grooves og en kæmpe kærlighed til musikken. 

Med flere udgivelser og et stadigt voksende publikum i rygsækken er der inviteret til funky fest i absolut verdensklasse med Ida Nielsen & Funkbots. Og ja, er du til Prince, er du også til Ida Nielsen. Og som hun selv siger: “Jeg har spillet med den bedste i verden, og nu udlever jeg mine egne drømme, for hvis jeg ikke skal spille med Prince, vil jeg hellere spille med mig selv” 

Dét gør hun heldigvis. På verdensklassemanér. 

Mere om Ida
Ida Nielsen 
Uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium
Har spillet med bl.a Michael Learns To Rock og Zap Mama
Blev i 2010 en del af Prince’s New Power Generation og derefter Prince & 3rdeyegirl.

Hun er blevet kåret som en af verdens ti bedste bassister
Læs mere om Ida på www.idanielsenbass.com 

BOKS:
Pssst … Purple Rain og Prince!

“Jeg har simpelthen ikke tal på, hvor mange gange, jeg har spillet den sang, men jeg blev aldrig træt af den, og det er ret vildt!! Hver eneste gang vi spillede den, var det med 100% kærlighed til musikken og masser sjæl og hjerte. Og det var det, der gjorde det hele magisk!!”


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spisning inden showstart

Hvis du vil spise tapas i restauranten inden showstart, så skal du booke et bord her:

BOOK BORD PÅ VINDANMARK HER

 

Hvis der ikke er plads på VinDanmark, så kan du booke på vores søster restaurant HANTWERK book til kl 1730/1800 og oplys i bookningen at du skal være på VinDanmark kl 20 til koncert. HANTWERK ligger kun 5 min gå gang fra VinDanmark.

BOOK BORD PÅ HANTWERK HER


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

300,00 kr

Fragtfrit ved køb af 12 flasker og derover.

Leveringstid 1-3 dage

Gavekort

Køb et gavekort

Bedømmelser

  • Der er endnu ikke lavet en anmeldelse af denne vin. Du kan blive den første ved at udfylde formularen herunder.

Anmeld IDA NIELSEN & THE FUNKBOTS - You Can't Fake The Funk ! D. 5/10 - 2024

  • Bedømmelse

Giv produktet karakterer *

1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner