Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

Special intimkoncert LILLY (vokal) feat. UFFE STEEN (guitar) & THOMAS SEJTHEN (kontrabas), 1/7 - 2021

 • torsdag den 1. juli 2021, 20:00
 • torsdag den 1. juli 2021, 21:45
 • søndag den 30. maj 2021
 • Kystpromenaden 2, Aarhus
 • 42 / 50

Lilly (vokal)


Uffe Steen (guitar)


Thomas Sejthen (kontrabas)


Internationalt anmelderrost jazzsanger/sangskriver spiller intimkoncert med to af Danmarks bedste og mest sammenspillede jazzmusikere.


Denne første sommeraften i juli byder på en eksklusiv intimkoncert, hvor man kan forvente musikalsk nærvær, fortolkning og improvisation i suveræn særklasse. Kom og vær blandt de allerførste til at opleve et spritnyt og spændende musikalsk samarbejde!


Autencitet, intensitet og stor musikalitet vil være den gennemgående røde tråd i et repertoire af jazzstandards fra The Great American Songbook, egne sange og særlige perler udvalgt og taget under kærlig behandling af de tre alsidige musikere.


Jazzsanger og sangskriver Lilly (DK) udgav i marts måned via Challenge Records Int. sit femte album, The Song Is You. Det er indspillet i New York med to store musikalske talenter og Rising Stars på den internationale jazzscene, guitaristen Gilad Hekselman (ISR) og cornetisten Kirk Knuffke (US).


Lillys nye samt hendes forrige album har fået en overvældende positiv respons fra USA, Tyskland, Norge og Danmark. Begge albums fik bl.a. 5 stjerner i musikmagasinet GAFFA og duo-albummet fra 2017, Tenderly feat. Gilad Hekselman, blev valgt som Top 5 Best Vocal Release 2017 af The New York City Jazz Record.


GAFFA skrev begejstret bl.a.: “Lilly har et utrolig godt og tilsyneladende naturligt greb om sangene/balladerne. Det er som om, de er en del af hendes eget musikalske DNA” (...) “...igen-igen med moden tyngde, sanselighed og karakter. Det er som om, Lilly sammen med Hekselman – og nu også Knuffke – har fundet ind til en autenticitet, intensitet og nerve, der både klæder hende og sangene og musikken” / Ivan Rod, GAFFA (5/6 stjerner)


Fra tyske Jazzthing lød det bl.a. sådan: “...her versions present themselves as artistic with a personal expression. Therefore, her interpretations offer an emotionally deep, truthful view, due to which these standards thus become her own songs”.


Til efteråret vil Lilly spille koncerter i Danmark og Tyskland med Gilad Hekselman og Kirk Knuffke, men hun kan altså allerede opleves d. 1. Juli på Vin Danmark i et andet og splinternyt format med to af de allerbedste danske jazzmusikere bosiddende i Århus.


Dette bliver samtidig en af de efterhånden sjældne koncerter i netop hjembyen Århus med den travle og fænomenale jazz- og bluesguitarist, Uffe Steen, der er kendt for sin unikke teknik og indfølte og medrivende spil. Han har igennem sin lange karriere medvirket på mere end 80 albumudgivelser som solist og sideman og modtog i 2015 den prestigefyldte Ben Websterpris der kun gives til de allerbedste jazzmusikere i Danmark, med bl.a. denne begrundelse: “Guitaristen Uffe Steen spiller jazz og blues på sin helt egen måde. Derfor er han genkendelig på et sekund med sine fraser på skarpsleben Fender-guitar, der har en grumset og sprød kant. Hans spil er båret af stor lyrisk fornemmelse, men han kan også eksplodere i vildskab. Hvis han vil. Det fine er, at det gør han sjældent. I stedet formår han at antyde og holde igen, hvilket giver hans spil en intens spænding, et ulmende potentiale. Han pirrer og leger med os. Derfor er han så fremragende”.


Den faste bassist de sidste knap 10 år i Uffe Steen Trio, er den fabelagtige Thomas Sejthen, og her leverer han et meget spændende og anderledes solistisk modspil til guitaren. Han er forståeligt nok også en af de mest efterspurgte og aktive musikere i særligt det århusianske jazzmiljø og Jazznyt har bl.a. skrevet sådan om ham: "Thomas Sejthen spiller med en særlig koncentration og intensitet. Han er steady, pålidelig og tydelig. Der spilles ikke med floromvundne bastoner. Han spiller det nødvendige og når han gør det, så udtrykker han meget mere end de fleste gør med det dobbelte”.


——————-


Lilly (aka Lilly-Ann Hertzman) har som jazzsanger og sangskriver spillet, indspillet og samarbejdet med nogle af de bedste, alsidige og kreative musikere i Skandinavien, Europa og USA. Bl.a. Lew Soloff (US), Aaron Parks (US), Gilad Hekselman (ISR), Kirk Knuffke (US), Gustaf Ljunggren (S), Anders AC Christensen (DK), Jonas Berg (S), Jeppe Kjellberg (DK), Thommy Andersson (S), Krister Jonsson (S), Jacob Fischer (DK) m.fl. Mere info på www.lillysongs.com


Uffe Steen har i sin lange karriere, spillet med et stort antal anerkendte jazz og bluesnavne. Foruden hans egen trio, Uffe Steen Trio, spiller han for tiden i orkestrene Shades Of Blue, Organic 3 og Grarup Allstars. Han har akkompagneret og spillet med internationale anerkendte musikere, og har bl.a modtaget Ben Webster prisen, 3 DMA livejazz priser i blues katagorien. Mere info på www.guitarist.uffe-steen.dk


Thomas Sejthen har i mange år været fast bassist i bla. Uffe Steen trio, Indra RiosMoore, Admiral Awesome, Simon Eskildsen trio mm. I 2019 udgav han med TST (Thomas Sejthen Trio) et anmelderrost debutalbum som kapelmester med egne kompositioner. Han har været nomineret til DMA Jazz adskillige gange med forskellige bands og albums og vandt en DMA i 2012 med INDRA (bedste vokal jazz album) som også blev grammynomineret i 2016. Han har spillet med en lang række af danske og internationale anerkendte musikere. Mere info på www.thomassejthen.dk

199,00 kr
Inviter venner

Andre events

Vis flere
 • Vinsmagning og Tapas 15/6 - 2021

  15. Jun 2021

  Vinsmagning og Tapas 15/6 - 2021

  Kun UDSOLGT

  ...

  Vis event
 • sshh...Secret Restaurant D. 16/6 - 2021

  16. Jun 2021

  sshh...Secret Restaurant D. 16/6 - 2021

  UDSOLGT

  ...

  Vis event
 • Baby did a bad thing, Team Rynkeby, 17/6 - 2021

  17. Jun 2021

  Baby did a bad thing, Team Rynkeby, 17/6 - 2021

  KUN 199 kr.-

  ...

  Vis event