Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

EKSTRA: MAXIMILLIAN 17/11 - 2023

 • fredag den 17. november 2023, 20:00
 • fredag den 17. november 2023, 21:00
 • fredag den 11. august 2023
 • Kystpromenaden 2, Aarhus
 • 0 / 0KØB BILLET HER


MAXIMILLIAN TRÆKKER STIKKET

Den unge popkomet tager egne sange under kærlig behandling på ’Unplugged’ – en smuk og personlig EP-udgivelse der viser nye sider af sangeren, som også har akustiske koncerter på vej i efteråret. ’Unplugged’ udkommer fredag den 9. juni. Maximillian har gennem sin relativt korte, men ganske særlige egen rejse ind i musikkens verden, formået at overraske og tryllebinde lyttere og publikum igen og igen. Om det er på Bøgescenerne i Skanderborg eller på et udsolgt Store VEGA i København eller når han har indtaget scenen på store festivaler og venues i Sydøstasien. Om det er i fjernsynet på P3 Guld eller senest, da han fortolkede kollegaerne i Toppen Af Poppen på TV2, så har den unge danske sanger med sin stemme en ganske særlig gave der gør, at man stopper op og lytter. Og det bliver der særligt god mulighed for at gøre med Maximillians nye udspil. På EP’en ’Unplugged’ trækker sangeren nemlig stikket fuldstændig på sine egne sange og fortolker sig selv som aldrig før… ”Jeg har skrevet mange virkelig personlige sange gennem de seneste år og delt ærligt ud af min egen historie. Nogle gange glemmer jeg helt vægten og vigtigheden bag mine ord – og når jeg selv lytter til ny musik, fortaber jeg mig også tit i en produktion eller stemning. Med de her indspilninger af mine egne sange, ville jeg skære helt ind til benet og kernen af selve sangen; særligt ordene, men også for at melodierne kunne få lov at stå helt rent og blive genopdaget og udforsket igen. Det har været en super fed proces og meget inspirerende måde, at vende tilbage til de oprindelige følelser bag,” fortæller Maximillian.’Unplugged’ udkommer den 9. juni og samtidig kan Maximillian, som senest har gæstet landets spillesteder, annoncere to helt anderledes, intime akustiske koncerter til efteråret, når han gæster Aarhus og København. Som bare 17-årige debuterede Maximillian med en stemme der med ét fik førende internationale musikmedier som The Line Of Best Fit og CLASH til at spå om en stor fremtid for den unge dansker. Og gennembruddet kom for alvor med ’Beautiful Scars’ der fejede Dua Lipa og Bieber væk fra toppen af hitlisterne og blev et af de største hits i Sydøstasien i 2020. Singlen har kurs mod 150 millioner streams – bare på Spotify - mens Maximillian er en af de landets allerstørste artister med mere end en halv milliard streams på verdensplan.’Unplugged’ er det første samlede værk fra Maximillian siden debutalbummet, ’Too Young’, i 2021. 


 KØB BILLET HER


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Spisning inden koncerten


Hvis du vil spise tapas i restauranten inden koncerten, så skal du booke et bord her:


Der kan bookes bord 3 mdr før koncerten afholdes ♥️ 


BOOK BORD PÅ VINDANMARK HER


 


Hvis der ikke er plads på VinDanmark, så kan du booke på vores søster restaurant HANTWERK book til kl 1730/1800 og oplys i bookningen at du skal være på VinDanmark kl 20 til koncert. HANTWERK ligger kun 5 min gå gang fra VinDanmark.


BOOK BORD PÅ HANTWERK HER


 

Andre events

Vis flere
 • EKSTRA: HOTEL HUNGER D. 27/9 - 2023

  27. Sep 2023

  EKSTRA: HOTEL HUNGER D. 27/9 - 2023

  300,-

  ...
  Vis event
 • HOTEL HUNGER D. 28/9 - 2023

  28. Sep 2023

  HOTEL HUNGER D. 28/9 - 2023

  UDSOLGT

  ...
  Vis event
 • EFTERÅRS-Vinsmagning og Tapas 3/10 - 2023

  03. Oct 2023

  EFTERÅRS-Vinsmagning og Tapas 3/10 - 2023

  299,-

  ...
  Vis event