Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

INTIMKONCERT MED BILLY CROSS + 3 retter menu D. 24/11 - 2021

  • onsdag den 24. november 2021, 18.00
  • onsdag den 24. november 2021, 22:00
  • lørdag den 17. april 2021
  • Kystpromenaden 2, Aarhus
  • 20 / 50

Vindanmark byder på en eksklusiv intimkoncert med Billy Cross.


Menuen denne aften bliver:


Starter snack: Saltede mandler & Ansjoser porcheret med grønne tomater.


Hovedret: Boeuf Bourignon m. mos og hjemmesyltede perleløg


Dessert: Gateau marcel med hjemme-syltede blommer og karamel


inklusiv en lækker vinmenu, i samarbejde med KP5.


 


Til dem der ikke kender Billy Cross, så læs her: 


Billy Cross | Back To Basics


Hvad får en mand på snart 74 år til at fortsætte med at spille koncerter?  

Billy Cross har spillet rock’n’roll siden han var 13 år, skrevet sange der har solgt millioner i Danmark, Amerika og England og egentlig oplevet nok til at sætte sig tilbage og nyde sit velfortjente otium men tager i stedet på (endnu) en Danmarks tour..


Kodeordet er glæde – spilleglæde. 


Siden Billy Cross kom til Danmark i 1979, har kendetegnet været spilleglæde og professionalisme. 


Siden 1962 har Billy Cross bl.a. spillet for Andy Warhol i NYC, med Sha Na Na og i 70’erne i Broadway Musicalen Hair, med Meat Loaf og Link Wray, samt indspillet to albums og turneret jorden rundt med Bob Dylan. 


I Danmark ændrede Billy Cross ’Delta Blues Band’ til ’Delta Cross Band’, og bandet blev til et af landets største live acts i slutningen af 70’erne og starten af 80’erne. 
Han producerede og var med til at skrive ”Tidens Tern” med CV Jørgensen, Anne Dorte Michelsens ”Mellem dig og mig”, Pretty Maids ”Red hot and heavy”, Søs Fengers ”On Holiday”, Björn Afzelius' ”Tusind Bitar” og utallige andre legendariske sange.


Billy Cross er klar til at gøre det som han er absolut bedst til – øse ud af spilleglæde. 

Diskografi:
Billy Cross 1986
Life Is Good 2004
So Far So Good 2006
The Dream Hasn’t changed 2012 
Goodbye to the Sixties 2015


Vi har KUN 50 biletter til salg.


 


Onsdag den 24/11 ser således ud: 


18:00 - 18:10       Du bliver seatet og får et glas cava og mandler 


18:30 - 19:00       Du får din hovedret og et godt glas vin der er matchet til maden. 


19:15 - 19:45       Du får dessert og et glas dessertvin dertil 


19:45: - 19:55        Folk rykker ud og finder en plads i hallen.


20:00                   Billy Cross intimkoncert 1. set


20:45                   Pause


21:00                   Billy Cross 2.set


22:00                   Tak for i aften


 


Hvis du vil på en venteliste, så skriv en mail til Jesper på kontakt@vindanmark.com


I emnefeltet skriver du: Venteliste: Billy Cross

(Det med småt: Billetter kan kun refunderes såfremt et arrangement aflyses eller flyttes til en anden dato. Vi forbeholder os retten til at aflyse et arrangement hvis antal solgte billetter er under 30 stk.)
699,00 kr
Inviter venner

Andre events

Vis flere
  • Vin & Moules Frites 6/5 - 2021

    06. May 2021

    Vin & Moules Frites 6/5 - 2021

    ...

    Vis event
  • Vinsmagning og Tapas 11/5-2021

    11. May 2021

    Vinsmagning og Tapas 11/5-2021

    Kun 249

    ...

    Vis event
  • Forårs vinsmagning og Tapas 18/5-2021

    18. May 2021

    Forårs vinsmagning og Tapas 18/5-2021

    UDSOLGT

    ...

    Vis event