Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

BEINIR: SAMARBEJDE MED TRAIN 10/11 - 2022

 • torsdag den 10. november 2022, 20.00
 • torsdag den 10. november 2022, 21.00
 • fredag den 19. august 2022
 • Kystpromenaden 2, Aarhus
 • 0 / 0

KØB BILLET HER 


STORTALENTET BEINIR SPILLER SINE FØRSTE HEADLINER KONCERTER TIL NOVEMBER


Tilbage I 2021 stiftede publikum for første gang bekendtskab med det færøske talent BEINIR, da han var med som feature på sangen ’I’m Not Crying, You Are’ fra Dopha’s debutalbum. I eget navn har han udgivet EP’en ’World out There’, der er pakket med energifyldte sange, svingende rytmer og stille sjælere, der rummer en dybde, der beskriver følelsen af at være ung og fortabt i søgen efter sin tilværelse. Til efteråret kan publikum opleve BEINIR i intime rammer når han besøger København d. 9. november og Aarhus d. 10. november. 


BEINIR ser frem til sine første koncerter i eget navn og udtaler:


”Jeg har altid drømt om at spille mine sange uden for Færøerne, så det er kæmpe stort for mig at få lov til at have mine første headliner koncerter i Danmark. Jeg glæder mig til at dele de bedste sange, som jeg har skrevet i løbet af det sidste år med jer.”


Bands of Tomorrow og GAFFA mener også at talentet er at finde, når BEINIR spiller live, hvor de bl.a. har skrevet:


”Ind på scenen, helt alene, træder færøske Beinir ind med sin guitar og begynder det, der bliver én af lørdagens allerbedste koncerter (…) Med imponerende guitarspil og en drum-pedal fyldte Beinir skatescenen ud med sin vanvittige sangstemme og velskrevne numre.” Bands of Tomorrow, 4,5 ud af 5 stjerner.


”En talentfuld kunstner med stort potentiale” GAFFA, 4 ud af 6 stjerner.


Senest har BEINIR opvarmet for Jonah Blacksmith på deres Danmarksturné, hvor sangeren tog publikum med storm med hans personlige fortællinger, hans guitar og fantastiske stemme. BEINIR er i fuld gang med at lave nye sange, som bl.a. kan opleves til de kommende koncerter. 


På en lille bitte ø et sted i det store Atlanterhav, er 22-årige BEINIR vokset op. Nærmere bestemt Saltangará på Færøerne, en stille by, der rummer en særlig smuk natur og fred med dets kun 100 indbyggere. Her har BEINIR formet sin egen musikalske identitet siden han som 7-årig greb guitaren og forsvandt i musikken. Med udsigt over fjorden Skálafjørdur og fantasien plantet ude på verdens største scener har BEINIR spillet, skrevet og sunget indtil han synes, han var klar til den store verden.


 

KØB BILLET HER


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hvis du vil spise tapas i restauranten inden koncerten, så skal du booke et bord her:


Der kan bookes bord 3 mdr før koncerten afholdes ♥️ 


BOOK BORD PÅ VINDANMARK HER


Hvis der ikke er plads på VinDanmark, så kan du booke på vores søster restaurant LULA, book til kl 1730/1800 og oplys i bookningen at du skal være på VinDanmark kl 20 til koncert. LULA ligger kun 5 min gå gang fra VinDanmark.


BOOK BORD PÅ LULA HER


Hvis der ikke er plads på VinDanmark, så kan du booke på vores søster restaurant HANTWERK book til kl 1730/1800 og oplys i bookningen at du skal være på VinDanmark kl 20 til koncert. HANTWERK ligger kun 5 min gå gang fra VinDanmark.


BOOK BORD PÅ HANTWERK HER


 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Andre events

Vis flere
 • Efterårs-Vinsmagning og Tapas 4/10 - 2022

  04. Oct 2022

  Efterårs-Vinsmagning og Tapas 4/10 - 2022

  UDSOLGT

  ...
  Vis event
 • FABER 6/10 I SAmarbejde mED TRAIN

  06. Oct 2022

  FABER 6/10 I SAmarbejde mED TRAIN

  125,-


  Klik ind og køb ...

  Vis event
 • Efterårs-Vinsmagning og Tapas 11/10 - 2022

  11. Oct 2022

  Efterårs-Vinsmagning og Tapas 11/10 - 2022

  UDSOLGT

  ...
  Vis event