Indkøbskurv (0)

Du har ingen varer i kurven.

Spar 30%
2x Bourgogne Saint Romain 2016 2x Barbera D'Alba 2017 2x Pinot Noir 2017

2x Bourgogne Saint Romain 2016 2x Barbera D'Alba 2017 2x Pinot Noir 2017

Vær den første til at bedømme dette produkt

Information

 • Blandet kasse
 • 2016
 • Barbera d'alba, Pinot Noir
 • Fisk, Fjerkræ, Grill, Kalv, Lam, Ost, Salat, Skaldyr, Sushi, Svinekød, Vildt
 • 13%
 • Stål

Beskrivelse

2 x Barbera D'Alba, Piemonte 2016

2 x Saint Romain, Bourgogne 2016

2 x Ponamu Pinot Noir, Marlborough NZ, 2017 


2 x Barbera D'Alba, Piemonte 2016

Bongiovanni er en familiedrevet vingård, som er på 3. generation hvor Davide Mozzone er ejer og vinmager på den lille produktion af formidable vine i deres portfolio. Vi har besøgt familien i Piemonte flere gange, og der er en helt ekstrem passion bag alle produkterne, Davide kan tale 4 timer i streg om 1 vin, så man bliver nødt til at stoppe ham når han flyver ind i vinens verden. Men han producerer altså også fantastiske vine.

Høsten er naturligvis manuel og fandt sted i den sidste uge af september med en sortering såvel oppe på Starderi som hjemme foran kælderen. Alle stilke fjernes inden druerne bliver delvist knust og spontangærer uden fremmede gærstammer i rustfrit stål. Vinen stabilises helt enkelt ved, at tankene efter gæringen rulles ud på gårdspladsen i november kulden. Herefter fyldes vinen på 1, 2 og 3 gange brugte franske barrique og tonneau hvor den malolaktiske gæring lige får lov til at finde sted inden vinen kommer tilbage i stålet hvor den modner 8 måneder frem mod aftapningen på flaske, der sker uden filtrering.

Glem alt om Barbera med det intense fadspark, som mange producenter vælger at tildele deres bedste Barbera vin, og tænk i stedet på fin feminin forførelseskunst hvor sødmefyldt frugt og pikante krydderier lokker. Trods 14% alkohol virker vinen aldrig voldsom. I stedet nærmest dansende, superaromatisk og med en dejlig dybde.


2 x Bourgogne Saint Romain

Saint-Romain i Côte de Beaune står ved foden af en høj klippe, men i en højde, der gør det muligt at se ud over en bred strækning af landskaber.


For 100.000 år siden strejfede bjørne og løver her, og det har været et fokus for menneskelig aktivitet siden neolitisk tid. Det var et af de første steder i Bourgogne, hvor kelterne og gallo-romerne dyrkede vinstokken. Betegnelsen SAINTROMAIN, der blev indført i 1947, er til både røde (Pinot Noir) og hvide (Chardonnay) -vine.

Etiketter inkluderer ofte navnet på området, som vinen stammer fra.


De røde vine kan bære ordene CÔTE DE BEAUNE efter navnet på landsbyen eller kan kalde sig selv CÔTE DE BEAUNE-VILLAGE.

Denne elegante og fløjlsagtige karakter af denne burgunderiske klassiker har en parfumeret og til tider røget buket, der destinerer den, til at samarbejde med hvidt kød og fjerkræ i lette saucer. Kalvekød, lammekød og grillet-kød passer også meget godt til denne Saint Romain. Oste: gerne milde og cremede.


Serveringstemperatur: 13 til 15 ° C.

 

2 x Ponamu Pinot Noir, Marlborough NZ, 2017 

Pounamu er denne newzealandske families toplinie, en linie med en skyhøj kvalitet. Der findes 3 vine i denne linie, Pinot Noir, Sauvignon Blanc og Pinot Gris. Vi har valgt at tage alle varianterne hjem, simpelthen fordi at kvaliteten sammenholdt med prisen, er helt exceptionel.

Eveline Fraser som er vinmager på disse vine, har en fortid på Cloudy Bay vigården, som er en af New Zealands vinflagskibe, og som er en garanti for god vin.

Denne Pinot Noir fra Marlborough, hvor alle druer er håndplukket, har en lækker aroma af saftige kirsebær og hindbær. I munden har du en dejlig smag af saftig røde sommerfrugter, blød som silke.

Denne Pinot Noir fra Marlborough, hvor alle druer er håndplukket, har en lækker aroma af saftige kirsebær og hindbær. I munden har du en dejlig smag af saftig røde sommerfrugter, blød som silke.

 

 

 

Anmeldelser

 • Vinavisen giver vinen 5 ud af 5 stjerner.

  - Vinavisen

Se flere anmeldelser
 • 86 Point - This smooth, creamy textured wine combines bright acidity with ripe apricot and pear flavors. It is already attractive in its freshness while also having a rounder character. Drink now.

  - WineEnthusiast - Magazine

 • Skjul anmeldelser

Pris: 1.434,00 kr

Special Price 999,00 kr

Fragtfrit ved køb af 12 flasker og derover.

Leveringstid 1-3 dage

Gavekort

Køb et gavekort

Domain Uby

A HISTORY OF WINE MAKERS Descended from a generation of Swiss wine growers who arrived in France in 1920 and from a ...

Læs mere